Onze diensten

Prachtig behang in huis geeft sfeer en leven in je woning. Jan Valken vertelt je graag over zijn behangservice

Professionele behanger met jarenlange ervaring

Al meer dan 25 jaar ben je bij Jan Valken aan het juiste adres voor een mooi, goed en strak behang. En het aanbrengen van het behang natuurlijk ! Jan geeft graag advies over welk soort behang past bij jouw woning, inrichting en persoonlijke wensen

Jan Valken behangservice bus diensten

Renovliesbehang

Renovlies wordt ook wel stucbehang genoemd. Een wand behangen met renovlies ziet er uit als een gestukadoorde muur.  Renovlies is een goede keuze voor ruimtes die er “strak” uit moeten zien,  maar bovenal in renovatie panden werkt renovlies top!

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang geeft jouw muur een professionele uitstraling. Het glasvezelbehang wat door ons geleverd wordt is van sterk materiaal dat naadloos aansluit. Glasvezelbehang is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt. 

Patroon-/ Fotobehang

Heb je gekozen voor een behang met een patroon of een foto? Dan is het extra belangrijk dat je secuur te werk gaat. Het is best een uitdaging om te zorgen dat lijnen in de volgende baan weer netjes aansluiten. Een ervaren behanger als Jan Valken kan dit patroon behang goed voor je bevestigen. 

Wat onze klanten zeggen

“Jan heeft uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over zijn werk. Hij heeft heel netjes gewerkt. De communicatie verliep tevens heel erg goed. Ik raad jullie Jan zeer zeker aan!.”
Sibel, Amstelveen
Jan heeft bij ons prima werk geleverd. Het voortraject verliep ook soepel. We zijn zeer tevreden en kunnen hem iedereen aanbevelen.
Cees, Houten

Met spoed een behanger nodig?

We helpen je graag bij jouw project. Neem telefonisch contact op of stuur ons een bericht