Jan Valken bus behangservice Flevoland Amsterdam

Over ons

Jan Valken is dé professionele behanger van Almere. Met meer dan 25 jaar ervaring de beste behanger voor iedere bestaande woning of nieuwbouw in Almere en wijde omgeving.

Ben je op zoek naar vakmanschap, gratis goede raad en advies, vlot reageren en het beste betaalbare eindresultaat? Aarzel dan niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

“Ik denk graag mee in jouw renovatie project”

Jan valken

Jan Valken aan het woord

"Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van alle soorten behang: foto-, patroon-, vlies-, renovatie- en glasvezelbehang. Hierdoor kan ik een kamer of complete woning er geheel anders uit laten zien. Behang is een geweldig product. Snel, schoon en helemaal volgens jouw persoonlijke smaak. Of het gaat om moderniseren, strakke uitstraling of snelle opknap voor de verkoop? Het maakt niet uit, ik doe het graag. Ik sta garant voor snel en vakkundig werk bij een gunstige prijs. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?”

Advies of hulp nodig?

Het kiezen van het juiste behang of materiaal bij je behangklus is meestal geen gemakkelijke opgave. Ook een inschatting maken hoeveel m2 je nodig hebt kan best moeilijk zijn. Natuurlijk helpen we bij Jan Valken Behangservice graag.

Recente projecten

Bekijk hier onder hoe wij onze klanten al hielpen bij meer woonplezier.

Welke klus kunnen we voor u klaren?

Ben je op zoek naar een prachtig foto of patroon behang, renovlies of glasvlies behang in je woning, kamer of slaapkamer? Dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Wij vertellen u er graag alles over.

Slaapkamer muur behang